Fashion has no boundaries


Fashion has no boundaries Katharine-fashion is beautiful



          Hranice, myslené čiary, ktoré oddeľujú a nespájajú! Každý štát si chce chrániť svoje územie, hájiť si to svoje, dokazovať si svoje zásady, tvoriť subjektívne svoje zákony a nehľadá spôsoby ako nájsť svetovú objektívnu jednotu. Je to veľká škoda, ale tá je iba dôsledkom toho minulého, čím je samotná evolúcia, história sveta a hlavne "nátura, či povaha" človeka. Je to komplexný problém a ten tu len tak jednoducho na blogu nevyriešime. Vieme sa však poučiť z minulosti dávno minulej, ako aj tej nedávnej a žiť pre prítomnosť tak, aby sme brali ohľad na budúcnosť. Prajem si, aby bolo ľudstvo racionálnejšie.

         Predstavte si, že žijete svojím životom, riadite sa zákonmi danej krajiny, ste ovplyvnený jej písanými pravidlami a ideami. Ste úplne spokojní a viete, že to čo robíte, je správne. Na to sa postavíte krok od hranice, ktorá oddeľuje vašu krajinu od tej druhej a stále ste pritom vzorný a úžasný človek podľa zaužívaných ideálov. Urobíte však dva kroky vpred a možno budete pri vašom chápaní správnosti, spravodlivosti, zmyslu života, atď., úplne mimo a pri "nových občanoch" sa stretávate s nepochopením, dopúšťate sa možno aj priestupku, resp. vážnejšieho porušenia nejakého zákona. Nová krajina, nové chápanie dobra a zla, správnosti a nesprávnosti. Povedzte je to v poriadku? Urobíte preto radšej dva kroky späť a ste zase pokojný a spokojný. 

        A tak to je aj v prípade módy. Dajte si na seba kovbojský outfit a ľudia v európskom veľkomeste budú na vás pozerať asi dosť prekvapene. V Amerike však budete zaručene IN. Tak si teda oblečte krásne indické sári a choďte na nákupy do nákupného centra. Stretnete sa s nepochopením, avšak v Indii budete nádherná a zase IN. Takže raz IN potom OUT? Hlúposť, že?

       Prečo vlastne tento článok? Preto, lebo som chcela poukázať na to, že móda je všade a hlavne je multikulturálna. Tá nemá rozdeľovať, tak ako to robia hranice, ktoré si ľudia vytvorili na územiach. Móda je oveľa viac, je tolerantná a veľkoryso inšpiratívna a to všade. Prajem si, aby ľudia odhodili vzdušné zámky a predsudky, pretože iba oni to môžu dokázať, iba oni dokážu spájať. Je predsa nelogické, aby v jednej krajine bola uznávaná a po spravení dvoch krokov vpred zase nepochopená. Čo myslíte?

Páči sa mi, že blogosféra je bez hraníc a jej hlavný cieľ, zdieľať, spájať a spoznávať, je tak splnený.

          Ťahúňom môjho dnešného outfitu je biele sako typu chanel a biela mini kabelka so vzorom pytóna. Toto sako považujem za univerzálne, variabilné a nadčasové. Hodí sa k akémukoľvek štýlu, výborne sa kombinuje a nosiť ho môžu mladé, či staršie dámy. Verte mi, ak ho raz vyskúšate, už nikdy viac ho z rúk nepustíte. :-) Za predpokladu, že vám sako nestačí, váš šatník môžete ďalej okoreniť už spomínanou kabelkou, ktorú môžete nosiť cez telo, klasicky cez rameno alebo jednoducho do ruky, presne ako ja.

Prajem pekný pondelok!


Fashion has no boundaries Katharine-fashion is beautiful

Fashion has no boundaries Katharine-fashion is beautiful

Fashion has no boundaries Katharine-fashion is beautiful

Fashion has no boundaries Katharine-fashion is beautiful

Fashion has no boundaries Katharine-fashion is beautiful

Fashion has no boundaries Katharine-fashion is beautiful

Top: Zara
Sako: More & More, Fashion Outlet Parndorf
Džínsy: Billabong
Kabelka: Parfois
Topánky: Wojas
Slnečné okuliare: Prada

Fashion is beautiful

Menovky: , , ,